HASZNÁLT TARGONCÁK


 • HASZNÁLT TARGONCÁK

  Targonca nélkülözhetetlen felszerelés a raktárban és bármilyen válogató állomáson

  A targoncák minden raktár állandó kísérője, és azokat a rakomány emelésére és mozgatására használják.
  A rakodó helyes megválasztása és helyes működése hosszú ideig megtakarítja a raktárakat az áruk átvétele, feldolgozása, szállítása és szállítása során.
  Az új és használt targoncák elengedhetetlenek a rakodáshoz és a kirakodáshoz termelési és kereskedelmi létesítményekben, kikötőkben, különféle rendező gyárakban, raktárakban, egyszóval, ahol a rakományt kézzel nem lehet dobni a harmadik emelet magasságára.
  Ennek a kompakt járműnek a karosszériája villák, amelyekkel a fa raklapon rakott raklapokat kezelik. A rakodógépre villák helyett mellékleteket lehet felszerelni, amellyel papírtekercset és linóleumot, papírhulladék és pamut bálákat, ömlesztett és ömlesztett árukat, dobozokat vagy csomagolt építőanyagokat emelhet.

  Mit kell figyelembe venni

  Raktári gépként a rakodó ténylegesen üzleti egység a legtisztább formájában. És szükség van rá akkor, amikor szükség van rá, és nem akkor, amikor vásárolni kívántak. A rakodók mérete, mérete, motor típusa, emelőmagassága, célja, élettartama (általában gépi órákban megadva), a gyártó gyártmányától és az egyéb paraméterektől függ. Az alábbiakban egy kicsit részletesebben ismertetjük az egyes kiválasztási kritériumokat.

  Motor típusa

  Helyezzen el dízel, benzin, gáz, elektromos. A hagyományos benzines targoncák gyakran targoncákkal rendelkeznek. A targoncákat nyílt területeken használják, ahol a motor kipufogása nem fontos, az elektromos targoncákat zárt helyiségekben használják, ahol lehetetlen belső égésű motorral ellátott targoncákat használni. két típusra oszthatók: négy támogatásra és három támogatásra. A négykerekű elektromos targoncák hasonlítanak a közönséges villástargoncákra, csak az akkumulátorral történő vontatásuk van. A háromtengelyes elektromos targoncákat kifejezetten szűk körülmények között történő munkavégzésre tervezték iah a raktárban, és irigylésre méltó manőverezési képességgel rendelkeznek, mert az első kerekek 90 fokkal el tudnak forogni egyszerre.
  A targoncák standard emelési magassága 3,0 m, de a targonca típusától függően akár 8,0 m magasságig is el lehet végezni. A rakomány emelése csak függőlegesen állványokra vagy rakásokra történik. A teleszkópos árbocos rakodók nemcsak fel tudják emelni a rakományt, hanem vízszintesen is mozgathatják. Mindegyik esetben minden a villák konfigurációjától és a kapcsolódó mellékletek használatától függ.

  Terhelés-emelési képesség

  A targoncák kapacitása 1,0-15,0 tonna lehet. A targoncák legnépszerűbb terhelhetősége 1,5 tonna és 5,0 tonna lehet. Rakományának súlyától függően választhat egy, a gyártásához szükséges teherbírású targoncát.

  Használt Linde ipari targoncák

  Ha a BS-TARGÓ webhelyen gépeket választott a raktári munkához, ne féljen attól, hogy használatban volt. A használt Linde targoncak magabiztosan fog megbirkózni a munkával, mint az új. Mindegyikük szigorú tesztelésen és szervizelésen ment keresztül, ami jelentősen meghosszabbíthatja az eszköz élettartamát. Az ügylet előnyeit az ár alapján lehet megítélni, amely többször is alacsonyabb, mint a névérték.
  Annak érdekében, hogy az ügyfelek a lehető legjobbat nyújtsák, kiválóan használt Linde targoncákat kínálunk, 3 tonnás teherbíró képességgel. A modellkínálatban benzin, gáz és elektromos targoncák szerepelnek. A Linde-t véletlenszerűen választotta ki partnerünk. A Linde termékcsalád sokéves tapasztalattal rendelkezik a raktári gépek gyártásában, számos változtatás és konfiguráció jellemzi. Nem véletlen, hogy a vállalat felszerelésének legalább 30% -át rendelésre készítik. A Linde magyarországi értékesítési piacának fejlesztésére vállalkozó vállalatként csak bevált Linde targoncak kínálunk. Ezek a padlógépek különösen akkor hatékonyak, ha speciális konténerekkel dolgozik: raklapok és raklapok, amelyek elvégzése előzetes előkészítés és a mozgatók bevonása nélkül történik.
  A vevők raktárberendezéssel történő ellátásával kapcsolatos tapasztalataink több mint 15 éves munkán alapulnak, a technológiát fejlesztik, egy dolog változatlan marad - elkötelezettségünk a kiválóság és a minőség iránt. A BS-TARGÓ és eladó Linde targoncak a legjobb megoldás a kiskereskedelemben, a logisztikában és a disztribúcióban.